Administratieve Diensten

Administratieve Diensten

Vastgoedbeheer

BTA is gespecialiseerd in financieel vastgoedbeheer. Dit betekent dat we alle in- en uitgaande geldstromen voor onze opdrachtgevers beheren, waaronder het incasseren van huurgelden, het opstellen van huurcontracten en zorgen voor een nauwkeurige administratie van alle geldstromen. Ook zaken als incasso’s, relevante wijzigingen in de verhuursituatie en bijvoorbeeld servicekosten nemen wij onder onze hoede. Dit doen wij voor projectontwikkelaars, vastgoedhandelaren en internationaal opererende bedrijven.

(Interim) financieel beheer

Bent u op zoek naar een financieel expert die het financieel beheer van uw organisatie kan voeren? Een controller die op interim basis uw volledig boekhouding kan verzorgen?

Startersbegeleiding

Wilt u een eigen onderneming starten? Er komt op administratief gebied heel wat bij kijken. Zo moet u een sluitende boekhouding bijhouden met de facturen die u zakelijk ontvangt en verstuurt. Ook gaat u waarschijnlijk elk kwartaal een BTW-aangifte doen. Het zijn slechts een paar zaken die komen kijken bij het opstarten van een onderneming. BTA financiële diensten begeleidt u in het hele proces zodat u aan alle eisen van de Belastingdienst voldoet.

MKB ondernemingen

Ondernemers kunnen bij ons terecht voor hun boekhouding en administratie. We nemen u graag de zorg uithanden voor zaken als de BTW-aangifte en de aangifte inkomstenbelasting. Zo kunt u zich volledig richten op uw eigen bedrijfsvoering.

Als administratiekantoor ondersteunen we ondernemers graag met het voeren van een sluitende boekhouding en verzorgen we onder meer de jaarlijkse belastingaangifte.

Turkse vennootschappen

Verder zetten we ons in voor het opzetten van Turkse venootschappen in Nederland, Duitsland en België. Andersom begeleiden we organisaties die in Turkije willen ondernemen.

Ondernemerskrediet

Met een ondernemerskrediet of bedrijfskrediet kunt u meer financiële werkruimte voor uw onderneming realiseren. Meestal is deze vorm een combinatie van een krediet faciliteit en een zakelijke lening. Het bedrijfskrediet wordt gebruikt om onder andere uw debiteuren, crediteuren en voorraden te financieren. Neem contact met ons op om naar de mogelijkheden van uw onderneming te kijken.

Vastgoed financieren

Heeft u een pand op het oog of wilt u uw huidige huurpand kopen? Of wilt u vastgoed kopen voor verhuur? BTA Financiële Dienstverlening biedt u ondersteuning en maatoplossingen bij de aanvraag van uw bedrijfshypotheek.

Vragen over uw administratie of vastgoed?

Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende gesprek!