Diensten

Vastgoedbeheer tot en met algemeen accountancy. Wij kunnen u van dienst zijn met veel onderwerpen. Zie hier een overzicht.

Vastgoedbeheer

BTA is gespecialiseerd in financieel vastgoedbeheer. Dit betekent dat we alle in- en uitgaande geldstromen voor onze opdrachtgevers beheren, waaronder het incasseren van huurgelden, het opstellen van huurcontracten en zorgen voor een nauwkeurige administratie van alle geldstromen. Ook zaken als incasso’s, relevante wijzigingen in de verhuursituatie en bijvoorbeeld servicekosten nemen wij onder onze hoede. Dit doen wij voor projectontwikkelaars, vastgoedhandelaren en internationaal opererende bedrijven.

(Interim) financieel beheer

Bent u op zoek naar een financieel expert die het financieel beheer van uw organisatie kan voeren? Een controller die op interim basis uw volledig boekhouding kan verzorgen?

Startersbegeleiding

Wilt u een eigen onderneming starten? Er komt op administratief gebied heel wat bij kijken. Zo moet u een sluitende boekhouding bijhouden met de facturen die u zakelijk ontvangt en verstuurt. Ook gaat u waarschijnlijk elk kwartaal een BTW-aangifte doen. Het zijn slechts een paar zaken die komen kijken bij het opstarten van een onderneming. BTA financiële diensten begeleidt u in het hele proces zodat u aan alle eisen van de Belastingdienst voldoet.

MKB ondernemingen

Ondernemers kunnen bij ons terecht voor hun boekhouding en administratie. We nemen u graag de zorg uithanden voor zaken als de BTW-aangifte en de aangifte inkomstenbelasting. Zo kunt u zich volledig richten op uw eigen bedrijfsvoering.

Als administratiekantoor ondersteunen we ondernemers graag met het voeren van een sluitende boekhouding en verzorgen we onder meer de jaarlijkse belastingaangifte.

Turkse vennootschappen

Verder zetten we ons in voor het opzetten van Turkse venootschappen in Nederland, Duitsland en België. Andersom begeleiden we organisaties die in Turkije willen ondernemen.

Ondernemerskrediet

BTA is tevens uw partner en begeleider in al uw zakelijke financieringsvraagstukken. Heeft u een financiering nodig voor een nieuwe bestelwagen, een investering in uw onderneming, voor het aankopen van een zakelijke pand of om de start van uw onderneming te financieren? Bij BTA bent u aan het juiste adres. Met de aanwezige netwerk van financieringsaanbieders en ervaring kunnen wij u een op maat financiering verzorgen.

 

Naast de specialisatie in vastgoedbeheer is BTA ook een specialist in de begeleiding van financieringsvraagstukken. BTA adviseert en begeleidt ondernemingen en ondernemers bij hun vraag naar bedrijfsfinancieringen. De uitgebreide netwerk van BTA geeft u toegang tot de vele mogelijkheden van geld die er zijn. Wilt u extra kapitaal aantrekken voor investeringen in uw onderneming of voor de groei? Of wilt u uw bestaande leningen tegen gunstigere voorwaarden herfinancieren? Of bent u van plan om een pand aan te kopen? BTA financiële dienstverlening helpt u graag!

Vastgoed financieren

Heeft u een pand op het oog of wilt u uw huidige huurpand kopen? Of wilt u vastgoed kopen voor verhuur? BTA Financiële Dienstverlening biedt u ondersteuning en maatoplossingen bij de aanvraag van uw bedrijfshypotheek.

Vragen over uw administratie of vastgoed?

Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende gesprek!